top of page

Gallery Weekend Budapest

Szeptember 10—11, 2016

galériás túrák 2015

A kortárs képzőművészettel ismerkedőknek most érdemes végignézni a budapesti galériák kínálatát, hiszen a kiállítóterek szombat–vasárnap (szeptember 12–13.) délelőtt 10-tól este 6-ig várják az érdeklődőket, a galériások és munkatársaik pedig szívesen beszélnek a kiállított művészek munkáiról. A színtérrel ismerkedőket önkéntesek (GWB-s táskájukról meg lehet őket ismerni) által vezetett csoportos túrák segítik. 

 

A két-két órás, galériák között cirkáló túrák 11.00, 13.00, 15.00 és 16.00 órakor indulnak párhuzamosan négy helyszínről: a Várfok Galériából, a Deák Erika Galériából, a Chimera-Projectből és a GWB központjául is szolgáló Weekend House-ból. Minden túra két óráig tart és négy galériát érint, ahol minden esetben rövid tárlatvezetést kapnak a csoportok tagjai. Keresse önkénteseinket az induló galériáknál! A túrák – köszönhetően támogatónknak, a BBraunnak – ingyenesek.

 

I. kör (levendula)Várfok Galéria (és Várfok Project Room) – [villamos] – Körmendi Galéria – NextArt Galéria – Art+Text BudapestII. kör (lila)Deák Erika Galéria – Neon Galéria – Horizont Galéria – Knoll GalériaIII. kör (fehér)Chimera-Project – INDA Galéria – VILTIN Galéria – acb GalériaIV. kör (világos kék)Weekend House – Molnár Ani Galéria – TRAPÉZ –Kisterem – FLUX Galéria

 

 

A színek alapján a térképen ellenőrizheti a galériás túrák útvonalát!

bottom of page