top of page
logo_gwb2021-02.png

GWB’21 PROGRAMOK

Az előző évek eseményeihez képest újdonság, hogy idén 3 napos lesz a GWB Fesztivál, június 18-19-20 (péntek-szombat-vasárnap). A résztvevő 14 galéria egész hétvégén 12:00-18:00 óra között várja az egyéni látogatókat (előzetes bejelentkezés nélkül), a szervezett galériatúrák napi két alkalommal, 5 túraútvonallal, előzetes bejelentkezés után fogadják a csoportokat, valamint a galériák extra programokkal is készülnek (kurátori tárlatvezetés, táncperformansz, művész tárlatvezetése). Szóljon ez a hétvége a hazai kortárs képzőművészetről és a bezártság lezárásáról, engedjük, hogy a művészet tegye, amit a legjobban tud: hasson ránk.

 

A programok az idei évben is ingyenesen látogathatók, de előzetes regisztrációhoz kötöttek!

Minden programot biztonságosan, a mindenkori járványhelyzetnek megfelelően, a szabályok betartása mellett szervezzük.

 

A letölthető térképért görgessen a lap aljára.

Várjuk idén is, június 18-19-20-án a GWB programjain.

GALÉRIATÚRÁK

Naponta 2 időpontban, 12:00 és 16:00 órakor indulnak a vezetések. A találkozási és egyben kiindulási pont az első állomásként feltüntetett galéria. A túra teljes hossza max. 2 óra. Minden galériánál kb. 20-30 perc áll rendelkezésre a kiállítás megtekintésére.

A program ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A túrákról a leírás és a regisztráció szöveg alatti gombra klikkelve érhető el.

EXTRA PROGRAMOK

A GWB fesztivál ideje alatt a vezetett galériatúrák mellett az egyes galériák szervezésében különböző, egyszeri extra programokat kínálunk Önöknek (kurátori tárlatvezetés, táncperformansz, művész-találkozó).

Az extra programok ingyenesek, de előzetes regisztrációhoz kötöttek. A programok listáját és részletes leírását a szöveg alatti gombra kattintva érhetik el. Regisztrálni az adott programra ugyanitt tudnak.

TÉRKÉP

Az esemény letölthető térképe segít felfedezni a GWB 21 fesztivál galériáit melyek elérhetőek  a felületről is. Mivel továbbra is egész évben látogathatók a galériák ezért a térképet érdemes megőrizni.

bottom of page